Breathing heart

Runoilija TyhjäSointu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hello! :3 Olen siis -93 vuonna syntynyt musiikkipedagogi-opiskelija. Kirjoittelen ihan huvikseni runoja ja laulunsanoituksia, mitään sen suurempaa tarkoitusta etsimättä.
 

It takes a minute,
just a secound
sign in and we are done
suddenly I'm gone

You can't smile anymore,
open doors will close
locked inside your world
nobody helps, it hurts

all it takes is a man
all it takes is one human
oh, I wish I could close my eyes
dream my life away,
wake up when it's gone
when I'm alone in peace
with shooting stars
and falling rain

Doggie days are over,
floting away
everything disappears
familiar becomes weird

all it takes is a man
all it takes is one human
oh, I wish I could close my eyes
dream my life away,
wake up when it's gone
when I'm alone in peace
with shooting stars
and falling rain

Why did you take it?
You didn't need it.
Where did you hide it?
I couldn't find it.
When will you stop this?
Can't die without it.
It hurts to live without
my beating heart
breathing heart.

all it takes is a man
all it takes is one human
oh, I wish I could close my eyes
dream my life away,
wake up when it's gone
when I'm alone in peace
with shooting stars
and falling rain

Selite: 
Kiitos huonon englantini pyytäisin apua kirjoitusvirheiden korjaamiseen! En tiennyt mistä muualtakaan tähän apua löytäisin :o Kiitos jo etukäteen!
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot