Väsynyt taivas

Runoilija TyhjäSointu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hello! :3 Olen siis -93 vuonna syntynyt musiikkipedagogi-opiskelija. Kirjoittelen ihan huvikseni runoja ja laulunsanoituksia, mitään sen suurempaa tarkoitusta etsimättä.
 

Väsynyt, niin väsynyt,
tyhjä ja turtunut.
Painavan taivaan alla,
vastuuta kantava lapsi
Aikuiseksi kasvanut kakara
Muistoista jonnekin kadonneet
riemu ja naurunremakka.
Peilikuvassa vain paistava aukko,
silmien takana musta aurinko.

Niskojen napsahdus maailman vääntäessä päätäsi vinoon.
s

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kohtalokas pidin paljon

 

Käyttäjän kaikki runot