En uskonut särkyväni,
menin rikki.
En uskonut pelkääväni,
olin kauhuissani.
En uskonut itkeväni,
kyyneleeni olivat vuolaita.
En uskonut pettyväni,
huomasin tulleeni petetyksi.
Olitkin vain tähänastisen elämäni suurin pettymys,
kaikessa täydellisyydessäsi.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hormoniviehätyksen katoavaisuuden sonaatti vuorisaarnamaisella rytmiikkaalla. Tämä on ehtaa runoutta! Kiitos!
Hienosti tiivistetty. Ajatus on kuin omasta päästäni. Tykkään liikaa