On kahle rajun rakkauden
Tahdonko ainoastaan sen?
On kahle työn vaikeuden
Tahdonko ainoastaan sen?
Onko kahle myös taakka äitiyden
Tahdonko elämääni sen?
Onko kahletta unelma huomisen
Tahdonko elämääni sen?
Selite:
Tahdon, tahdon, tahdon... Niin paljon tahdon eroon kahleista ja omaa asennettani tänä vuonna korjata. Ei lupauksia vaan tämä vuosi olkoon tekojen.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi