ystävä, jota tarvitsen.

Runoilija jjossu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

if you don't love me why do you raise my hopes?
 

suskigrauh oot maailman ihanin/
jos sua ei ois, en tietäis kehen luottaisin/
en tiiä kelle puhuisin mun murheist jotka on suurii/
joist ennen vaa vaikenin niiku kiinan muuri/
mut sit putkahdit mun elämää ja avauduin sulle/
tyttö pieni merkkaat miljoonasti mulle !/
sovitaaks ettet jätä mua koskaa?/
koska en haluu kokee sitä tuskaa/
ku menettää jonku älyttömän tärkeen/
tajuu et missää ei oo mitää järkee/
huomaa et olemassa olo on paskaa ja turhaa/
rupee jo suunnittelee itsemurhaa/
mut hei ei hätää, tarviin vaan sut/
sun kätees mä oon tarttunut/
siit pidän kii ylä- ja alamäissä/
jokases virhees, ja hyvis hetkis näissä/
jotka saadaa kokee yhessä/
pidä vaan kiinni mun kädestä/
lupaan et rinnallais kaiken aijon kestää/
eikä meijän rakkaut mikää tuu estää !!/ <3

Selite: 
<3 iloveyou.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
jjossu boy 29.12.2009 0 Runo
jjossu why? 13.12.2009 2 Runo
jjossu ystävä, jota tarvitsen. 9.12.2009 0 Runo
jjossu rip. 9.12.2009 0 Runo
jjossu poika 15.10.2009 0 Runo
jjossu forever yours. 7.10.2009 0 Runo
jjossu summer 29.6.2009 0 Runo
jjossu Nimetön 12.6.2009 0 Runo
jjossu tunteet 12.6.2009 0 Runo
jjossu Nimetön 10.6.2009 0 Runo