ei se tuuli ollut kuin muut

Runoilija MariaBee

ei se hyväillyt hipaisten,
ei myrskynnyt mennessään

se vain tuoksui jo kaukaa,
soitti suudelmin poukaman puita,
sai hiekkäjyväset hymyämään

ja kun se jäi,
sydänlahdelmaan leikkimään
minä omakseni tunsin sen

eikä värähtänyt lehtikään
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

rakkausruno kaunis,
tunne koe niin näet ja arvostat
Ihanuustuuli. Verrattoman kauniisti ja kekseliäästi kuvailtu. Lämpöä täynnä.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot