Sijainen omassa kodissaan

Runoilija meriakvaario

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.10.2010
Viimeksi paikalla: 15.8.2016 18:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
19.7.1994

minä olen minä, enemmän kuin kukaan.
 

Katseesi on poissaoleva

taas

Tiedän että ajattelet häntä

En koskaan kykene olemaan niinkuin hän
minä olen vain niin kovin pieni

Tahtoisin huutaa sinulle
raivota ja tiuskia niin että sinustakin tuntuisi pahalta

Mutta ei

Minä olen vain hiljaa niinkuin aina

Kerro minulle mitä minun pitää tehdä
voin tehdä kaiken niinkuin hän

Jos sitten voisit olla onnellinen kanssani?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot