Lainehtia veneessä keveitä vesiä

Runoilija poikanen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.9.2008
Viimeksi paikalla: 26.9.2016 16:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei suihkulähdekään puhu,
ei kiitä, kun
lahjoitat kauniin kolikon.
Minä vain olen,
käveletpä tai pysähdytpä.

Anna siis vaitonaisuuteni anteeksi,
salaa saatan nyökätä ja hymyillä.
 

Kokea hauki, kuumien päivien unelma,
vene tyhjä, mutta kaksi paria jalkoja.
Veljellinen hymy kohtaa siimansa sotkeneen,
rakastaa armotta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Piristävä runo =)

Tekee mieli lähteä kalaan hyvässä seurassa, naarata kotiin iso ahven =)

Mainio runo!

 

Käyttäjän kaikki runot