Elämän kolhuja pitkin katuja
sirpaleita silti keräsin käsiini
Viemäristä kuului veden ääniä
punaiset hiuksetkin oli sillä naisella
Naamareiden takana liian monet kasvot
piti se kiltti puoli paljastaa samalla
Keijutkin lauloivat tähtien alla
sumuverho oli liian paksu
Peilistäkin hajotin voimalla kuvajaiseni
en halunnut nähdä sitä juuri nyt
Siivetkään eivät kanna
lattialla pelkkää marmoria
Helsinkiin liian paljon matkaa
junakin suistui raiteiltaan
Enkelikin lähetti kutsukortin
en osannut vastata sanomaan
Sadekin puhdisti ihoni kudokset
ei aurinko lämmitä sittenkään
Vaaralliselta tuntuu ylittää tämä tie
milloin se auto oikein tulee?
Hautausmaalle ei mennä tänään
vaikka lupasit silloin viedä
Hei sanasi ovat tyhjiä
en lausu tunteitani helposti
Jäädyin tuskastani sisäisesti
et ottanut syliisi enää
Kellostakin loppui patteri
ei leikitä nyt prinsessaa tahtoni mukaan
Onneksi pääsin irti kahleistasi
ettei sydäntä tarvitse paperilla paikata
Hiekka kulkee muutenkin sormissa
jälkiä jäi niistä kengistä
Nukahdin siihen mustalle pedille
ei henkäys tunnu missään
Kaikki on jo sanottu
miksi et jo unohda?
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
herran jestas tyttö.. nyt kyllä ylitit omatkin taitos. tää on jotain niin upeeta.. jättää sanattomaks.. *huokaa* kaunista.. :'( kyyneleet valuu.. äh ei osaa sanoo mitään...
*on sanaton*
"sumuverho oli liian paksu
Peilistäkin hajotin voimalla kuvajaiseni
en halunnut nähdä sitä juuri nyt"
"Enkelikin lähetti kutsukortin
en osannut vastata sanomaan"
<3 niin kaunista ja niin totta... nämä kohdat..:´( *itken*
Hyvin olet saanut purettua tunteesi näin kauniin runon muodossa.
*Kaunis kiitos sanoistasi.
koskettavia ja voimakkaista sanoja jotka muodotavat upeita ja mahtavia lauseita <3 voimia ja hali<3
niin kaunis runo<3 nätti. tykkäsin mielettömästi. tässä runossa on vaa niin kauniit sanat. ja kiitos arvostelusta <:
Hei tää on tosi kaunis<3
Suosikki->
Näin tää on parempi, nyt kun olet laittanut kuntoon. Aivan mahtava!
Tosi upea...WauH!!!!
Eron tuskaa....Hienoja ajatuksia on runosi täynnä...
"Keijutkin lauloivat tähtien alla
sumuverho oli liian paksu"
heikkouteni:)
Sivut