Hajosin taas moniin palasiin
siipeni lähtivät jo liitoksistaan
Liikaa muistoja on täällä
nyt löytyi kaikki aukaistut haavat
Askeleet eivät tee jälkiä lattiaan
kenkäni hakivat toista paria joukostanne
Oli kivaa leikkiä näkymätöntä
kyynelistä tein sisääni suurinta painovoimaa
Sydän ei voinut soittaa tahtejaan
haikeaa oli katsoa kohti valoisaa siltaa
Kätesi tunsivat sentään selkärankani
kunnes hymysi piirtyi ihanasti huulilleni
Ja heilautin kättäni hyvästiksi
lupauksena siitä että näen kauniin huomisen
Kasvoilla vain pelkkää valkeaa
ilmastonmuutos ei taida olla oikeassa
Minähän olen tänään sekaisin kaikesta
talvihan on vasta marraskuussa kalenterin mukaan
Selite:
Joo käynti vanhassa koulussa oli järkytys.
Mutta oli ihanaa nähdä Saria <3 Runo kuitenkin tehty hyvin sekavassa tilassa.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Suruisen kaihoisaa ja koskettavaa.
toi kätesi tunsivat sentään selkärangani kunnes hymysi piirtyi ihanasti huulilleni on ihana kohta<3
Muistoja on joskus hyvä käydä läpi - oli ne sitten hyviä taikka pahoja - mut sellaista se elämä on ^~^
Runosi oli koskettava<3
paluu muistoihin, voimakkaat tunteet. upeaa testiä<3
Muistoja.
Melankolisen kaunis.
Pidän.<3
Sekavan kaunista :) Muistot on hyvä joskus kohdata ja ottaa kaikki irti niistä hetkissä tutussa ja turvallisessa paikassa.
ai että<3
Minähän olen tänään sekaisin kaikesta
talvihan on vasta marraskuussa kalenterin mukaan
Kylmiä väreitä tyttöni.
Pidin mielettömästi<3
Sivut