Leija 3/3

Runoilija Albatrossi

Vielä; jos leijasi tahtoisi korkeammalle
mihin ei ole siimaa
uhraa; jos niin on tuuleen kirjoitettu

onhan sinulla vielä se linkkari taskussasi
katkaise siima
- kohota veitsi; kohota leija.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä vähitellen etenevä runosarja 
kuin olisi vuosia välissä 
kohottaa lukijan mielikuvituksen liitoon
kuin nuo leijat.
Tähän on hyvä päättää iki-ihana "Leija" -sarja. Ei vaineskaan, kyllä näitä lukisi lisää.
huimaava leija-sarja !pidän pienistä yksityiskohdista jotka nokkelasti oivallettu ja isosta asiasta, josta puhut.
 

Käyttäjän kaikki runot