Rekka mies

Runoilija Wulfen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.8.2008
Viimeksi paikalla: 2.1.2022 18:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
28.2.1991

älä valehtele ettet ole koskaan kaatunut vaan ylpeile sillä että olet aina noussut pystyyn
 

Monta tuhatta kilometriä
Monta viikkoa
Ajat eteen päin
Olet rekkamies
Olet teiden kuningas

Vaikka olet teiden kuningas
Ja tiellä viihdyt
Ajatele ja murhedit
Perheestäsi ja pojastasi
Olet aina sanonut
"Anteeksi kun en ollut luonasi kun kasvoit"
mutta älä isä huoli
Olet aina rakkain minulle
Niin kun muukin perhe

Selite: 
omistettu isälleni joka luule et ei ollut riitävästi minun luona kun kasvoin mutta hän on silti se aino isä minulle kukaan ei voi ottaa hänen paikaansa
Kategoria: 
 

Kommentit

Aito, avoin ja vilpitön tunnustus hienossa runossasi.

Hieno.

Surullinen,liikuttava. Tulee mieleen biisi Cat`s in the Cradle... Pidin!

 

Käyttäjän kaikki runot