Hautapaikanhakuilmoitus

Runoilija Vinkunaatti

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 31.1.2012
Viimeksi paikalla: 27.4.2024 18:37

Asuinpaikka: Seinäjoki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Intoni on herneen halkeaminen keittoon,
pitkän liemen sakeutuminen.
Ottaahan se köyhän ajan.
Vaan löysäläisen ajalla, mitä muuta virkaa
kuin pohtia kyrvän metafysiikkaa.
Sitä kovaa sotain juurta.

Hirvimerkin kohdalla jos painankin kaasua,
matkalla kun olen potkien tyydytettäväksi.
Saa siitäkin lystistä maksaa itsensä kipeäksi.
Vaan ei vartta muuten mittaansa luo
edes rengastettu lintu.

Siedän vielä tovin marraskoneen sättimistä.
Sen vaatimalla vaatimaa lankaa kaitsen.
Hyräilen hymnejä tulelle, liekkiä liedelle,
kepeää kättä olalle.
Sille tylsiä teriä niskavilloja kerimään.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Pohdintaa, joka ei taatusti jätä yhtäkään lukijaa kylmäksi.
Eino Leino lienee innoittanut kirjoittajaa.
Vahvaa ilmaisua.
Havukka-ahon ajattelijahan se siinä....Mukaansatempaavasti kirjoitettu......
Mielenkiintoisesti ilmaistua voimakasta pohdintaa, pidän  
 

Käyttäjän kaikki runot