Meri kiipeää minuun
punaiset laineet
syvältä mudasta
omistavin sormin
Ei rauhaa
Ei rauhaa
On aamuni
on päiväni
ja on iltani pimeä
Yötäkö kaikki
Valveilla unessakin
Mhinkään en laske
mitään, ketään
Kipu huutaa kaikki loitolle
Minä en kiinnity
Mikään ei kiinnity minuun
Ei ole poijun paikkaa
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
tunne rakentuu kerros kekkokselta vankemmin
kuvaus kuiin aito kokemus
tykkäsin kovasti