Olen piirtänyt itselleni hymyn
ottanut kaapista itsevarmuuden
ja samalla ne farkut
jotka erityisesti imartelevat peppuani
Olen valmis
(-Enkä ole!!!)
Niin me tapaamme
Huomaan heti että piirrokseni on turha
Saat minut hymyilemään säteilevämmin kuin aikoihin
Tartut käsistä
Annat uida lämmössäsi
Puhut niin kuin olisin totta
Nyt minä odotan sinua
Odotan kauneuttasi
Odotan että teet minusta kauniisti toden
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit