Voisin olla kiltti jos kovasti haluaisin,
suloinen jos en luovuttaisi.
Mukavakin kunhan yrittäisin,
lämmin jos suinkin keskittyisin.
-Ehkäpä rakastettavakin
Ole kiltti ja tule,
tuo mukanasi aurinko
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi