Elämä on kuin pihamme vanha koivu
Tiedän tarkalleen miten ylöspäin tulee kiivetä
Muistan kaikki ne tukevat kädensijat,
joista saa hyvin kiinni
..kaikki ne vahvat oksat,
joista on turvallista ponnistaa ylemmäs
Kiipeäisin koko matkan latvaan asti,
ellen pelkäisi putoavani.
Joskus astuu harhaan,
mutta jos pitää kaikin voimin oksista kiinni
ei putoa
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi