Syvään uurrettu

Runoilija La_audacia

nainen
Julkaistu:
14
Liittynyt: 1.7.2008
Viimeksi paikalla: 16.4.2024 8:52

Asuinpaikka: Espoo
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.6.1988
Facebook:


Herkkä ja tunteellinen, elämän kasvot monelta eri kantilta nähnyt, kahden ihanan lapsen kolmekymppinen (jösses mikä numerohirviö) espoolaisäiti. 👩‍👧‍👦 

Kirjoitellut koukeroisia, elämänmakuisia sanojaan paperille jo vuodesta 2000. Kirjoittaminen on verissä ja selviytymiskeinona se ykkönen, yhä edelleen. 🥇

Lämmin kiitos kaikista kommenteistanne, vaikken sitä aina erikseen sanoisikaan. Otettu ihan jokaisesta! 💛💚
 
 
Olen kulkenut hiljaisia katuja,
täynnä syvään uurrettuja tunteita.

Väistellyt jyrkänteiden reunoja,
pidättäen henkeäni elämältä. 

Olen ollut kivussa kiinni
antamatta ajan parantaa. 

Itkenyt yhä uudestaan
ollen uhri enkä voittaja.

Vuosia ja tuhansia kyyneleitä,
peläten riskeistä rosoisia teitä.

Väistellyt jyrkänteiden reunoja, 
oikeasti elämättä. 

Lopultakin oivalsin,
Kuinka hukuttaa menneen tuskan,
surusoinnut ja verivelat. 

Oppien elämään värien kanssa 
enkä niitä vailla. 

Eikä tuska enää polta
pintaan noustuaan. 

Aalloista sammun 
ja sytyn yhä uudestaan.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan upeaa, etenkin loppu lohduttaa.
 

Käyttäjän kaikki runot