Aina kun avasin vanhat haavani,
niiden kipua hengittäessäni
tunsin olevani elossa.
Kadonneena muistoihini.
Vanhat muottikirjat
repaleisina lattialla.
Soit minussa hiljaa
nostalgian äänellä.
Menneisyyden
loputtomana kaikuna.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi