Voin olla itsekäs, olla julma,
pitää sinut täällä luonani
PAKOTAN
en päästä irti,
vaikka nään sinun kärsivän
Anelen, rukoilen, käsken
Älä jätä, et voi..
Puen sinut kauneimpiin koruihin,
katso miten rakastan sinua
Kaikki nuo vaatteet,
ovat sinun rakkaani
Voin omistaa sinut,
sydäntäsi en koskaan
Minun kaunein nukkeni..
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Mielenkiintoinen runo... Muistuttaa hieman yhtä itseni kirjoittamaa.
ihanaa tunnetta, tykkäsin tästä hirveästi. surullinen loppu. tosi kaunis :)
Mielenkiintoinen runo... Muistuttaa hieman yhtä itseni kirjoittamaa.
ihanaa tunnetta, tykkäsin tästä hirveästi. surullinen loppu. tosi kaunis :)