Haluan

Runoilija Neidonpaula

En ole syöjätär,
olen vain nainen,
jolla on ikävä
toisen luo.

Tavallinen nainen
puutteineen.

Onko siinä
jotain pahaa?

että haluaa miestä.

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot