Kiihottumiseen tarvitaan
sopiva mielentila
ja mielikuvitusta
siinä kaikki
edes sinä
et ole tarpeellinen
mukava lisä ehkä
mutta et välttämättömyys
sopiva mielentila
ja mielikuvitusta
siinä kaikki
edes sinä
et ole tarpeellinen
mukava lisä ehkä
mutta et välttämättömyys
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
tunteet ovat mielikuvia, niitä monin
tavoin voi tavoitella - silti lämpö läheinen
on kuin askelia rakkauden - napakan topakkaa
runomietettä
Todella nyvä niin.
Sivut