Jokaisen katseen
sisältäessä kutsun
pienen hipaisun
kihelmöidessä iholla
huulien houkutellessa
koko ajan enemmän
ei kumpikaan voinut
olla sitä tajuamatta
miten pienikin suudelma
saisi halun räjähtämään
täydellä voimalla liekkeihin
eikä mikään enää estäisi
vartaloita kietoutumasta
toistensa ympärille
lähdenkö vai jäänkö
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Jopas tyttö pisti tyylillä sanoisinko jopa kiihkolla tämän runosen josta kiima oikeen hyökyen syksähtelee purskahtelee lukijan verkkokalvoille tässä silleen hiukan tirkistelijämäinen olo ..
Hyvä runo !!
Ihan huippua
runon tytön pitää jäädä!
Hyvin viritetty jännite runossa!
Otsikon mukaista kietoutumista, kaksi tähän tarvitaan.
Tässä tosiaan jännite kasvaa loppua kohti ja päättyy pieneen alkuräjähdykseen. Lopussa esitettyyn kysymykseen ei tarvinne etsiä vastausta kaukaa;)
taidokasta tunnelmahengitystä
Sivut