Sinä sanoit
ettet rakasta minua
vain haluat
ystävyyden lisäksi
vain haluat
ja minä
minä pidän sinusta
yhä
ei muuta sanottavaa
ettet rakasta minua
vain haluat
ystävyyden lisäksi
vain haluat
ja minä
minä pidän sinusta
yhä
ei muuta sanottavaa
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
kaksi elementtiä
20 sanaa runoa
kaikki ajatusta
täynnä
tuo ilmoitus?
tarkoituksia ja sisäisiä tuntoja
selkeän napakka on runosi mietintä
Sivut