Minä ajattelen sinua
jokainen päivä
toisinaan
ehkä vain minuutin
silmänräpäyksen
yhden sydämen lyönnin
mutta aina
edes hetkisen
joka ikinen päivä
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Minä ajattelen sinua
jokainen päivä
toisinaan
ehkä vain minuutin
silmänräpäyksen
yhden sydämen lyönnin
mutta aina
edes hetkisen
joka ikinen päivä
Kommentit
Kun on niitä hyvä tunteia toista kohtaan,niin häntä myös usein ajattelee,pidän.
Tunteet eivät jätä rauhaan, palautuu mieleen vaikkei tahtoisikaan
Näin säilyy rakkaus.
rakastunut tekee juuri noin, kaunis herkkä runo, silmänräpäys, siitä pidän
Näin sen pitääkin olla :)
päivittäinen rutiini
kuva rakkaasta mielessä
sekunnin tai kaksi
ei huono,ei paha
rakkaudelle uhrattu
sekunti tai kaksi
päivittäin..
Sivut