Ei minun tarvitse
edes rakastaa sinua
voidakseni haluta
ja nauttia siitä
jokaisesta kosketuksesta
joka herättää liekit
palamaan sisälläni
mutta vielä enemmän
niin käsittämättömänkin paljon
se antaa silloin
jos rakastan sinua
maalaa taivaankin punaiseksi
edes rakastaa sinua
voidakseni haluta
ja nauttia siitä
jokaisesta kosketuksesta
joka herättää liekit
palamaan sisälläni
mutta vielä enemmän
niin käsittämättömänkin paljon
se antaa silloin
jos rakastan sinua
maalaa taivaankin punaiseksi
Selite:
Kommentiksi erääseen runoon kirjoitettu... kiitos inspiraatiosta ;)
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ihana, siis kosketus sen kertoo,
ja kaikki se tunne, voi että ;)
kosketuksen hermosuoria, hetkessä myrskyisessä, rakkauden
kosketuksen kaipauksessa
"En tiedä, mitä toivon,
ja silti toivon vaan.
sydämein on niin tyhjä,
ja toki tulvillaan.
Mitt on tää kaiho, kaipuu,
mi sillä määränään?
Mä mitä toivon, tahdon
ja mitä mietinkään?"
Juuri tällaista runominämme kaipaa kaivaakseen sanat rakkauteen, kosketukseen tai siihen jokaista riipaisevaan kaipaukseen. Toivottavasti olet saanut tämän myös kirjoihin ja kansiin kaikkien kanssa sisarustemme luettavaksi.
Sivut