Rakkauteen
on helppo uskoa
kohtaamiseen
saamiseen
pysyvyyteen
sen yhden
tietyn suhteen
siihen aina ei
mutta olemassa
se on silti aina
väreinä ilmassa
on helppo uskoa
kohtaamiseen
saamiseen
pysyvyyteen
sen yhden
tietyn suhteen
siihen aina ei
mutta olemassa
se on silti aina
väreinä ilmassa
Selite:
Kirjoitettu kommentiksi New Englannin runoon Believe II... kiitos inspiraatiosta ;)
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
kuin vallona se loistaa, vaikka vain sydänääniä toistaa
Hienohan tää taas kuin mikä.
Sivut