Kiskurit hinnoittelivat raaka-aineeksi urakehityksen
välipalaksi alle kolmen rasvaprosentin ilmastonmuutoksen
Liha seisoo sairaalan käytävillä
ja haistaa kateellisissa onnijonoissa palaneen käryä
Joku on taas tehnyt hampurilaisen
sydän käsien välissä
maissitärkkelyksessä
Mutta onhan meillä ydinpommituksenkin jälkeen
aina jauhelihapitsaa
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi