Carpe vitun diem
lienee vessakirjoitusten uusin villitys
Ja sinä siinä
juuri hengityksen päässä
kerrot ettei ole muuta kuin tämä hetki
kuinka mennyt on satua
ja tulevaisuus epävarmaa
Liian helppo tarttumapinta:
lähteehän lyijykynänjälkikin
vessan seinästä yhdellä pyyhkäisyllä
Niin. Carpe vitun diem.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi