Minä niin tahtoisin
olla Sinulle,
jotain ihanaa ja ihmeellistä.
Jotain, jonka vuoksi heräisit
nauraen uuteen aamuun.
Jotain, jonka veisit uniisi
onnellisiin.
Jotain, joka olisi päivissäsi
läsnä.
Tästä ikuisuuteen.
Selite:
Ja minä vain rakastan..
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Minä vaihtaisin yhden sanan. Toisen rivin viimeinen sana olisi "Minulle"
Ihana.
Oiiiih! H u o k a u s !
Tämä ON niin kaunis !!!
Tuollaisia juuri haluavat
Rakastuneet olla toisilleen.
kaikki luvuvattu.
niin..!
Tästä ikuisuuteen... Ihana!
tosi hyvä! pidän:)
Kipeää ja kaunista, pidän.
Minä vaihtaisin yhden sanan. Toisen rivin viimeinen sana olisi "Minulle"
Ihana.
Oiiiih! H u o k a u s !
Tämä ON niin kaunis !!!
Tuollaisia juuri haluavat
Rakastuneet olla toisilleen.
kaikki luvuvattu.
niin..!
Tästä ikuisuuteen... Ihana!
tosi hyvä! pidän:)
Kipeää ja kaunista, pidän.