Ehkä se, että olen vain pelkkää
seuraa sängyssä,
tekee tästä Sinulle helpommin hyväksyttävää.
Itsesi kannalta. Kun mukana ei ole suuria tunteita,
voit olla tuntematta syyllisyyttä minusta.
Vaihtaessasi iltaisin aviomiehen rooliin.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Niinpä...herkkä, koskettava runo
Koskettavia tekstejä, etenkin kommenttisi varjossa. Hyvin kirjoitat.
hienosti olet aiheesta runoillut. pidän!
kauniin koskettava runosi on
Niin totta monessa suhteessa ja toisaalta hyvin surullistakin. Koskettaa myös tämä runosi rehellisyydellään.
niimpä,olla apu jonkun avioliiton liitoksiin....
Kipeitä toisen naisen mietteitä
karheaa tunnelmaa
hyvin nykypäivää