Jälkeen

Runoilija maitokahvi

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 3.2.2004
Viimeksi paikalla: 25.4.2024 12:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
15.12.1966


Minä se olen, pilveenpiirtäjä

Kirjoitan juuri sinusta, itsestäni,
sekä talkkarista ja sen muijasta,
siitä mitä oli ja voisi olla
Kaiken kirjoittamani värjään väreilläni,
kuten olen sen itse elänyt ja tuntenut

Älä anna ensivaikutelman hämätä,
olen julkaissut tällä sivustolla,
omassa kotipesässäni yli 2000 tekstiä,
joukossa katinkultaa ja hiekanjyviä

Jo 18 vuotta pois pöytälaatikosta!



 
Suosittelen:
 

Otsallasi helmeilee
pienet hikikarpalot,

huulillasi kareilee
hymy

ei sellainen itsetyytyväinen,
vaan onnellisen miehen hymy

 

Luet minusta samaa

Suutelemme 

~ tämän onnen me
kätkemme vastakin

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniisti kerrottu herkkä hetki
Kiitos!
Onnea on ihana kätkeä, kun on löytänyt sen oikean.
Hieno, hetkeen tarttuva teksti, joka ottaa lukijan valtaansa.
 

Käyttäjän kaikki runot