Miksi menetän aina sen mitä rakastan eniten?
Sekunnit kuluvat, minuutit menevät aika käy
Menneisyys jää varjoon, asiat unohtuu
Tahtoisin kauas palata sinua siellä halata.
Sinua ei ole ollut täällä enää pitkään aikaan,
Sinne on pitkä matka missä olet nyt
Välillä en jaksaisi kulkea
Selite:
Jos vain voisin olla siellä luonasi
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi