Onko jossain valkeita
rantoja löytäneitä,
kaikkensa illalle antaneita,
elämästä nauttivia,
ilman katumusta.
Kadonneita helmiä,
löytyneitä helmiä,
ikuisia sunnuntaiaamuja,
varkaita paratiisissa,
niitä me olemme.
rantoja löytäneitä,
kaikkensa illalle antaneita,
elämästä nauttivia,
ilman katumusta.
Kadonneita helmiä,
löytyneitä helmiä,
ikuisia sunnuntaiaamuja,
varkaita paratiisissa,
niitä me olemme.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tulee mieleen että kaikki meitä varten, mutta mikään ei ole tarkoitettu meidän omaksi.
jottei jää elämä elämäti -
ja, valkoiset rannat muistaa
ei kaurapuuroja...
Sivut