Kadonneita rantoja

Runoilija Erppa

mies
Julkaistu:
101
Liittynyt: 4.3.2007
Viimeksi paikalla: 16.11.2024 21:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Onko jossain valkeita
rantoja löytäneitä,

kaikkensa illalle antaneita,

elämästä nauttivia,
ilman katumusta.


Kadonneita helmiä,
löytyneitä helmiä,

ikuisia sunnuntaiaamuja,

varkaita paratiisissa,
niitä me olemme.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, toivottavasti kuitenkin kaikki on hyvin.
Sanova ja puhutteleva.

Tulee mieleen että kaikki meitä varten, mutta mikään ei ole tarkoitettu meidän omaksi.
toivottavasti kaikilla on
jottei jää elämä elämäti -
ja, valkoiset rannat muistaa
ei kaurapuuroja...

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut