Yksin vaeltaa hän jälleen kauemmas
Siitä kodistaan joka joskus lämpöä täynnä oli
Sen turvallinen lämpö on muuttunut myrkyksi
Se turruttaa sydänmen rippeet hauraat
Tunnottomana lumessa paljainjaloin vaellat
Etsien uutta kotia missä jalkasi sulaisivat
Saisit sydänmesi rippeet koottua jälleen
Tuntisit lämmön valtaavan jälleen...
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi