Kaikki on jälleen pilalla.

Runoilija Kuunvaippa

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.4.2008
Viimeksi paikalla: 8.7.2020 10:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elämässä ollaan vain kerran ja sekin on... Jätähän viestiä/mielipidettä runoista.
 

Lasi punaista viiniä kaatuu pöydälle jälleen
Valuu pitkin pöydän pintaa sileää
Värjää kaiken punaisellaan mihin vain koskettaakaan

Aiheuttaa paniikin ympärillään olijoissaan
Vain hetki sitten niin rauhassa nauraneissa
Pieni virhe ihmisen sai tilanteen jälleen hajoamaan

Tilanteen niin hauraan ja iloisen
Vai oliko se sittenkin vain tekopyhää teeskentelyä
Paljastiko tuo paholaisen viini ihmisten todelliset kasvot.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot