runoilijan sielu on pieni mutta sitäkin avoimempi
on suuria sanoja joita hän osaa käyttää ilman rajoja
rajoja joita muut näkevät vedessä ja hiekassa
jodenkin elämä rajoittuu rajojen piirtelyyn kun runoilija maalaa taivaan
taivaan jolla vapaudella ei ole rajaa ja raja jolla ei ole vetäjää
onko linnulla vapaus runoilla kuinka he haluavat?
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi