Anna minun mennä
liitää siivilläni jotka lopultakin kantavat
kunnes olen kaukana täältä
poissa
Päästä minut pois
siipeni eivät kanna täällä
ne tiputtavat minut aina
enkä löydä tietä ylös
Selite:
Tämä päivä tiivistettynä.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi