Nimetön

Runoilija hiljainenkyynel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

ole hiljaa

kukaan ei kuule,
ei halua kuulla
huutoasi

eikä välitä,
turhaan huudat

kukaan ei voi sinua pelastaa
älä edes luule
että kukaan pelastaisikaan

tai välittäisi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ehkäpä kaikki haluaisivat, mutta huutaja ei vain huomaa tai halua huomata.

Katkeraa, hyvin katkeraa

Ehkäpä kaikki haluaisivat, mutta huutaja ei vain huomaa tai halua huomata.

Katkeraa, hyvin katkeraa

 

Käyttäjän kaikki runot