Ensimmäisen kerran ku sinut näin,
näytit olevan surullinen ja allapäin.
Ohitseni kun kävelit hymyilit kauniisti,
ja katsoit silmiini viattomasti.
Paikoilleni jäin sua tuijottamaan,
pakko vaan oli lähteä seuramaan.
Silloin väkijoukkoon sut kadotin,
sut sieltä vielä löytäväni odotin.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi