Siitä on jo monia vuosia kun sinut menetin,
lämmintä syleilyä sinulta kaipaan vieläkin.
Sua koskaan unohtaa mä halua,
elämääni vieläkin tuot tuttua valoa.
Kynttiläitä haudoillenne joka vuosi kannan,
iltaisin vuoksenne kyyneleitä valuttaa annan.
Ei ole mitään joka teidät korvata vois,
sydämmestani en teitä koskaa pois ajaa vois.
Selite:
Rip. Taru & Thomas-Michael (syntymätön lapseni) 15.08.2007
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi