Yliarvostettuja tuloksia

Runoilija Puulintu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ilta on vielä nuori, en ole vielä tanssinut ja sinä et ole vielä humaltunut.
 

Toisinaan tahtoisin upota syvään veteen.
Unohtaa ilon ja surun tunteet.
Vapautua ajatusten painosta.
Olla näkymätön tämän kaiken edessä....

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot