Monet runot niin ylimalkaista lässynläätä
samat lauseet eivät huimaa kenenkään päätä;
sateet piiskaavat kasvoja ja sydäntä särkee
itken verta ja oot mulle tärkee!
Missä on kaikki se omaperäisyys
etsimiseen täällä menee iäisyys!
Selite:
en halua loukata ketään, en tarkoita yksinomaan ketään. Ylipäänsä koko kaunorunollisuus/kirjallisuus on muodostunut yhdeksi isoksi siirappimössöksi.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi