Kaikki mun antamat korut
Sun kehon koristeena
Musta mekko ja korkokengätkin
Napit naamarissa viinalla vedetty
Lihaveitsi laukussa
Nyt meet etkä meinaa
Missä se juna viipyy
Mä meen kotiin
Pöydällä tunnustuskirje kaikesta
Vittu että mulle jäi paskanmaku suuhun.
Selite:
Kesä.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
kova veto
Todella puhutteleva runo, joka osuus ja uppoaa.. Pelottavaa, mutta upeasti ja tunteella kirjoitettu.