Tajunnan räjäyttävää
Astua omasta muotista
Katsoa laajalti omaa pientä piiriä
Missä sitä onkaan istuttu pää kainalossa
Rajat ovat oman kartturin kädenjälkeä
Sisäinen vallihaudan kaivaja
MINÄ itse nilkkani rengastanut!
Kaikesta voi irroittaa
Päästää menemään
VAPAUS, VAPAUS !
Selite:
Kaavoihin kangistunut ei opi itsestään.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi