Sielunkumppani
ei
välttämättä
tule
kohdalle
siinä
muodossa
kuin
haluat.
Sielunkummpaneilla
saattaa
olla
omat
polkunsa,
joita
he
kulkevat.
ei
välttämättä
tule
kohdalle
siinä
muodossa
kuin
haluat.
Sielunkummpaneilla
saattaa
olla
omat
polkunsa,
joita
he
kulkevat.
cc
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut