Miksi
taistella
maailmaa
vastaan,
jos
maailmalla
ei
ole mitään
sinua
vastaan.
Nyt on
kevät
rakkaani,
unohda
muut
keväät.
Antaa
puiden
näyttää
se
suunta
mihin
meidänkin tulisi
pyrkiä.
Kaivamaan
kaikki
se
talveksi
juuriin piiloitettu
elivoima
takaisin lehtiin
tuulen
tuiverrettavaksi
!
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut