Kuules poika pellavapäinen.
Et sie saa olla tunteellinen.
Et milloinkaa saa surra.
Hammasta täytyy purra.
Vollottaja ei ole mies.
Poika piilota kyynelees.
Et milloinkaan saa iloita.
Hymys kiireellä piilota.
Virnuilija ei ole mies.
Poika piilota virnees.
Poika haluat olla mies?
Unohda sillon tuntees!
Selite:
Suomalaisen miehen valmistusohje... ja kysytään viel miks me ollaan itsemurhatilastojen kärkipäässä....
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
HYVÄ! Tätä tämä vielä oli 60 luvulla, mutta onnes tosimies itkee ja tuntee, rajusti molempia!
heh, tää oli hyvä(:
Sivut