Joulupukkina olo oli naapurin sedän
neitsytkeikka ja mikä debyytti.
Mies eläytyi täydellisesti rooliinsa
ja poika omaansa,
vaikkei edes tiennyt olevansa
mukana näytelmässä.
Ensi-ilta oli täydellinen menestys.
Harmi vain, kun ei muita
näytöksiä ole..
Isinä olin onnellinen
poikani puolesta
Ja ihmisenä sekä naapurina naapurista,
joka osoittautuu
päivä päivältä
suuremmaksi ihmiseksi.
Isinä olin myös haikea.
Tiedän tämän olleen
viimeinen oikean sekä aidon
ilon ja jännityksen joulu.
Poikani nyt kuusi vuotias
aloittaa syksyllä koulun…
Jonkun päivän päästä
pitää pojan kanssa
olla nokitusten..
Niin kuin isi ja poika
jutella asioista..
Juu, ei kukista ja ampiaisista..
Niistä on jo puhuttu
ja puhutaan tarpeen tullen lisää,
kunhan kiinnostusta herää.
Niin joulupukista..
Tosin siinä taitaa mennä
samalla hammaskeiju
ja pääsiäispupu..
Tosin noihin kahteen
viimeksi mainittuun
usko on jo pitkään horjunut.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi